Training

De Nederlandse beroepsbevolking telt meer dan 130.000 mensen met een PRINCE2® Foundation-,  Practitioner-, IPMA- D-, C, of B-certificaat. Zowel deze doelgroep als de organisaties waar ze voor werken hebben behoefte aan slagvaardige projectteams die de opgedane kennis en de investering in training weten om te zetten in een verbeterde projectbeheersing en bedrijfsresultaten.

PRINCE2 praktijkstage in Kaapstad

Stichting PRINCE2 for Africa Foundation biedt een krachtig trainingsalternatief. Tijdens een bouwreis van een week naar Kaapstad leren deelnemers aan de training om de opgedane projectmanagementkennis om te zetten in klinkende resultaten. Onder leiding van ervaren projectmanagement trainers worden ze ingewerkt in het toepassen van PRINCE2 op een concreet project. Deelnemers gaan aan de slag met Work Packages, Product Descriptions, de Business Case, kwaliteitsbeoordeling en voortgangsrapportage en ‘management by exception’. Tenslotte leren ze hoe ze PRINCE2 op maat kunnen maken voor de projectomgeving en hoe ze beoogd resultaat en benefits voor de organisatie voor ogen kunnen houden. Meer informatie over het programma.

Projectmanagement training voor NGO’s in Nederland

Naast de bouwreizen biedt de stichting de mogelijkheid voor NGO’s om trainingen tegen kostprijs in te kopen. Zo leveren we ook in Nederland een bijdrage aan de initiatiefnemers voor een betere wereld. Meer informatie over de mogelijkheden.