Steun ons

Hoe kunt u helpen?

Er zijn zes manieren om mee te bouwen aan de Starting Chance™ Campaign

Wil u onze missie steunen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden. Uw initiatief en bijdrage worden zeer gewaardeerd en komen voor 100% terecht waar ze voor bedoeld zijn, te weten de bouw van de school. In ruil voor hun steun worden alle supporters vermeld op onze website.

1. Koop een puzzelstukje

Alle bijdragen zijn welkom! Een puzzelstukje kunt u kopen voor slechts 5 euro. In ruil voor uw steun vermelden we uw naam op onze website. Uw morele steun aan de Starting Chance Campaign is ons veel waard. En daarom puzzelt u voor € 5,- al mee en wordt u onderdeel van de Global Partnership doelstelling van de Verenigde Naties. U kunt uw steun betuigen door het overmaken van € 5,- aan bankrekening 30.28.32.742 ter attentie van Stichting PRINCE2® for Africa Foundation. Vermeld u bij het onderwerp “Phillipi Children’s Centre”.

2. Reis op 27 april 2012 met ons mee naar Kaapstad en bouw mee

Bent u geraakt door het verhaal van de Starting Chance™ Campaign? Bent u geïnspireerd door de innovatieve training waarbij kennisopbouw, certificering en vaardigheidstraining worden gecombineerd? Ga dan met ons mee naar Kaapstad om persoonlijk de handen uit de mouwen te steken en mee te bouwen aan een betere wereld. De organisatie van het werk verloopt in die week volgens PRINCE2 zodat u goed wordt ingewerkt in de methode. Bovendien brengt u een projectadvies uit aan de universiteit van Kaapstad op 5 mei om 11:00 uur. Een wereldervaring!

De reis- en verblijfkosten bedragen ongeveer € 1.550,-. Verder verwachten we van deelnemers dat ze een minimaal bedrag van € 600,- werven voor het Phillipi Children’s Centre. Neem contact met ons op voor meer informatie.

3. Koop een puzzel

De onderstaande puzzel is speciaal ontwikkeld om deelnemers en sponsoren een originele herinnering te bieden als tegenprestatie voor hun steun aan het programma.Deze puzzel is te koop tegen elk aannemelijk aanbod. De inkoopprijs van de puzzel bedraagt € 15,-. Elk bedrag daarboven wordt overgemaakt naar SASDI ten bate van het Phillipi Children’s Centre. De eerste puzzel werd verkocht aan het team van La Cantina di David aan de Oude Gracht in Utrecht voor een bedrag van € 100,-. Neem contact met ons op voor meer informatie.

4. Laat een puzzel maken met uw eigen logo (oplage minimaal 5 puzzels)

U kunt de bovengenoemde puzzel ook laten opmaken met uw eigen logo. Zo heeft u een origineel relatiegeschenk in handen voor uw organisatie en haar medewerkers. Zodra we uw bestelling en logo of andere afbeeldingen hebben ontvangen (hoge resolutie) maken we binnen 48 uur een voorstel. Na uw akkoord is de puzzel binnen nog eens 48 gereed en afgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

5. Organiseer een bouwreis met uw collega’s

De bouwreizen bieden een uniek platform voor projectmanagement training en teambuilding. Trainingsprogramma’s kunnen op maat worden gemaakt. Tevens kan er een maatwerk PR-plan worden opgezet voor de bouwreis. Zo heeft u een eigentijdse aanpak voor een MVO-gerichte invulling van uw trainingsbeleid waarbij iedereen voordeel geniet. De kosten voor reis en verblijf bedragen ongeveer € 1.550,- per persoon. Neem contact met ons op voor meer informatie.

6. Geld doneren

Uw donaties kunt u overmaken op bankrekening 30.28.32.742 ter attentie van Stichting PRINCE2 for Africa Foundation. Vermeld u bij het onderwerp “Phillipi Children’s Centre”. Donateurs en supporters ontvangen een schriftelijk bewijs van hun steun ten behoeve van kostenverantwoording of belastingopgaaf.
Koop een puzzelstukje