VN Milleniumdoelen

We can end poverty

De Starting Chance™ Campaign is een uitgelezen kans om een persoonlijke en directe bijdrage te leveren aan de realisatie van de millenniumdoelstellingen.

Stichting PRINCE2® for Africa Foundation gelooft dat de kans op succes van onze initiatieven groter is wanneer we deze afstemmen op de millenniumdoelstellingen van de Verenigde Naties. Overheden hebben in het kader van de Verenigde Naties afspraken gemaakt om samen te werken aan een betere wereld. Op basis van grondig onderzoek zijn er 8 belangrijke afspraken en doelstellingen afgesproken. Deze ziet u in het plaatje opgesomd. Mensen en organisaties in elk land zullen de handen uit de mouwen moeten steken om de gewenste doelen werkelijkheid te maken. De rol van nationale overheden is daarbij om kaders te scheppen. Maar de organisaties en mensen moeten het doen.

De Starting Chance™ Campaign is een uitgelezen kans om een persoonlijke en directe bijdrage te leveren aan de realisatie van de millenniumdoelstellingen. Goed onderwijs draagt direct of indirect bij aan de eerste 5 doelstellingen. Het initiatief, leiderschap en de volhardendheid van SASDI ondersteunen wij daarom met ons hele hart. Wij gaan met SASDI en met u bovendien graag een “global partnership” aan waarmee we ook de zesde doelstelling ondersteunen. In een wereld waarin we goederen en diensten van over de hele wereld halen, dragen we ook een sociale verantwoordelijkheid voor de mensen die in arme landen en vanuit achtergestelde posities een bijdrage leveren aan onze hoge welvaart.

http://www.un.org/millenniumgoals/

http://www.millenniumdoelen.nl