Nieuws

Roeland van der Niet kookt voor kleuters op 26 maart 2013

Op 26 maart 2013 organiseert Roeland van der Niet in samenwerking met Restaurant de Florijn een geheel verzorgde “proef en geniet” avond met als doel om fondsen te werven voor de bouw van een school in Kaapstad. Op 19 april vertrek ik naar Zuid-Afrika om met 27 andere vrijwilligers te bouwen aan een kleuterschool in een van de armste sloppenwijken in Kaapstad. Meer hierover kun je lezen op: http://www.justgiving.nl/nl/pages/1544-roeland-bouwt-een-school-help-mee. bouwreis 2013 stukje diner florijn4pdf

Naast mijn werk in het betalingsverkeer heb ik een passie waar ik te weinig tijd voor heb, maar die ik voor deze gelegenheid weer nieuw leven in ga blazen: koken. In de Florijn heb ik de perfecte partij gevonden om op ambachtelijke wijze en met zoveel mogelijk streekproducten een geheel verzorgde avond te organiseren met lekker eten en drinken, omlijst met aanstekelijke muziek.

De kosten van de gehele avond bedragen € 59,– voor het 4-gangendiner inclusief een amuse, elke gang is voorzien van een bijpassend glas wijn of andere drank. Het doel is om na aftrek van alle kosten minimaal € 35 per persoon over te houden voor het goede doel.

We hopen je graag met collega’s, vrienden of familie te zien op 26 maart, dan sta ik in de Florijn achter het fornuis om voor je te koken. Zou je ons zo spoedig mogelijk willen laten weten of je komt en met hoeveel personen.

Reserveren klik hier of rechtstreeks op roeland@vanderniet.net De deur is geopend vanaf 18:30, aanvang van het diner is ongeveer 19:00

Restaurant de Florijn is gevestigd te Nieuwerbrug, 2 kilometer vanaf afrit 13 Waarder/Nieuwerbrug aan de A12.

Weijland 82, 2415 BD Nieuwerbrug

T +31 (0) 348 68 86 13